Bouwnieuws - ?url=https: - - nikephang.blogspot.com - 2016
Javascript is uitgeschakeld

Laatste nieuws

Gelderse laadpalen kunnen worden teruggeschaald bij krapte

Gelderse laadpalen kunnen worden teruggeschaald bij krapte

ARNHEM - In meerdere gemeenten in Gelderland en Utrecht kunnen laadpalen binnenkort worden teruggeschaald als het stroomnetwerk overbelast is. De 191 laadpalen komen onder het beheer van Park&Charge en gaan "netbewust laden". Dat betekent dat er minder of geen stroom naar de palen toegaat als er minder stroom beschikbaar is.

Duitse bouwvakkers staken voor hoger loon

Duitse bouwvakkers staken voor hoger loon

FRANKFURT - Duitse bouwvakkers zijn van plan volgende week te staken om eisen voor een hoger loon kracht bij te zetten. Dat heeft de grote vakbond IG BAU bekendgemaakt. De eerste werkonderbreking moet deze week beginnen in de deelstaat Nedersaksen. Daarna moet ook elders in Duitsland gestaakt worden.

Parkeervergunning in twee op drie gemeenten duurder

Parkeervergunning in twee op drie gemeenten duurder

DEN HAAG - Mensen die een vergunning nodig hebben om hun auto in de buurt van hun woning te parkeren, betalen daar vaak meer voor dan een paar jaar geleden. In zes van de tien gemeenten met een parkeervergunninggebied zijn de kosten sinds 2021 gestegen. De prijs van een parkeervergunning verschilt sterk per gemeente.

Verhuurders vrezen miljarden aan huur te moeten terugbetalen

Verhuurders vrezen miljarden aan huur te moeten terugbetalen

DEN HAAG - Verhuurders van vrije sectorwoningen vrezen dat ze miljarden euro's aan huurders moeten terugbetalen nadat kantonrechters een streep hebben gezet door meerdere huurverhogingen, omdat die niet in lijn zijn met Europese wetgeving. Dat meldt de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland (IVBN) op basis van een studie naar de gevolgen van de rechtelijke uitspraken.

'Gasban in 2050 is onhaalbaar'

AMSTERDAM - De doelstelling om gebouwen in Nederland in 2050 klimaatneutraal te hebben, is "realistisch niet haalbaar". Tot die conclusie komt het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB), dat in een nieuwe studie opmerkt dat er veel te weinig bouwvakkers en technici zijn om bijvoorbeeld alle gebouwen van het gas af te halen.

Verduurzamen van kantoorgebouwen gaat miljarden kosten

Verduurzamen van kantoorgebouwen gaat miljarden kosten

UTRECHT - Om alle kantoorgebouwen in Nederland tegen 2030 van het juiste energielabel te voorzien is er zeker 1,5 miljard euro nodig. Dat berekent vastgoedadviseur Envalue.

 

Onze partners

  • Dutch Engineering
  • VELUX Commercial
  • Ravago Building Solutions Netherlands
  • Boon Edam Nederland
  • Xella Nederland
  • Bergschenhoek Luchtcomfort
  • Burgerhout
Sluit deze advertentie