Archidat BouwNieuws - ?url=http: - - moxiemostudio.blogspot.com -
Javascript is uitgeschakeld

Laatste nieuws

400 miljoen extra om klimaatdoelen te halen

400 miljoen extra om klimaatdoelen te halen

DEN HAAG - Om de klimaatdoelen te halen trekt het kabinet voor dit jaar nog eens 400 miljoen euro uit. De jaren erna gaat er jaarlijks 110 miljoen euro extra naar maatregelen die klimaatverandering moeten tegengaan, bevestigen ingewijden na berichtgeving door de NOS.

Noord-Zuidlijn is Beste Gebouw van het Jaar 2019

Noord-Zuidlijn is Beste Gebouw van het Jaar 2019

TILBURG - De Noord-Zuidlijn in Amsterdam is verkozen tot het BNA Beste Gebouw van het Jaar 2019. Architect Jan Benthem (Benthem Crouwel Architects) en een vertegenwoordiger van opdrachtgever gemeente Amsterdam, Metro en Tram namen hun prijs - een baksteen trofee - in ontvangst in de Tilburgse LocHal, winnaar van de Publieksprijs en de categorie Leefbaarheid & Sociale Cohesie.

Doorsnee huizenprijs blijft boven de 3 ton

Doorsnee huizenprijs blijft boven de 3 ton

DEN HAAG - Koopwoningen in Nederland wisselden ook vorige maand in doorsnee voor meer dan 3 ton van eigenaar. Door de bank genomen werden huizen voor 302.456 euro verkocht, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van gegevens van het Kadaster.

35 miljoen euro voor

35 miljoen euro voor 'iconische monumenten'

DEN HAAG - Twaalf Nederlandse monumenten met een grote cultuurhistorische waarde, waaronder Kasteel Amerongen en de Sint Jan Kathedraal in Den Bosch, krijgen 35 miljoen euro van het kabinet.

Project Zuidasdok Amsterdam duurder en later

Project Zuidasdok Amsterdam duurder en later

DEN HAAG - Er is opnieuw tegenslag voor het omvangrijke bouwproject van 1,4 miljard euro aan de Amsterdamse Zuidas. De ontwerpfase duurt langer. Ook wordt het duurder dan gepland, schrijft minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) aan de Tweede Kamer.

Transporttarieven gas kunnen stevig omhoog

Transporttarieven gas kunnen stevig omhoog

DEN HAAG - Gasunie Transport Services (GTS) mag zijn tarieven volgend jaar met gemiddeld 8,6 procent verhogen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) bepaald. Wat de stijging precies betekent voor consumenten, is nog niet bekend.

 

Onze partners

  • Wienerberger
  • De Groot Vroomshoop
  • Celdex
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
  • Duco Ventilation & Sun Control
Sluit deze advertentie