Archidat BouwNieuws - ?url=https: - - littlebitjohnny.blogspot.com - 2016 - 05 - free-download-adobe-illustrator-cc-2016.html
Javascript is uitgeschakeld

Laatste nieuws

Coronapandemie zorgt voor recordverkoop recreatiewoningen

Coronapandemie zorgt voor recordverkoop recreatiewoningen

NIEUWEGEIN - De verkoop van recreatiewoningen in Nederland is in coronajaar 2020 enorm gestegen. Volgens de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) waren er door de virusuitbraak veel meer ruimte- en rustzoekers die graag zo'n tweede huisje wilden hebben, bijvoorbeeld voor vakantie in eigen land of om makkelijk te kunnen thuiswerken.

Werk op bouwplaats Brabantse Best stilgelegd

Werk op bouwplaats Brabantse Best stilgelegd

BEST - De Inspectie SZW heeft de werkzaamheden op een bouwplaats in Best (Noord-Brabant) stilgelegd. Tijdens een controle bleek dat de vijf werknemers onder onveilige arbeidsomstandigheden moesten werken. De maatregel blijft gehandhaafd tot er veilig kan worden gewerkt op de bouwplaats.

Ontwikkelaars willen nieuwe stad bouwen: Eemvallei Stad

Ontwikkelaars willen nieuwe stad bouwen: Eemvallei Stad

AMSTERDAM - Woningcorporatie De Alliantie, twee vastgoedontwikkelaars en bouwbedrijf Heijmans willen een nieuwe stad van ruim 50.000 woningen bouwen in Flevoland. Volgens het consortium kan de stad snel worden gebouwd, omdat de meeste grond al in bezit is van het Rijk en particulieren. Demissionair minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken krijgt dinsdag de uitgewerkte plannen.

'Bouw woningen moet gepaard gaan met investeringen in ov'

DEN HAAG - De grote woningbouwopgave waar Nederland voor staat kan niet zonder investeringen in het openbaar vervoer. Ov-bedrijven als spoorbedrijf NS en stadsvervoerders GVB, HTM en RET steunen het omvangrijke plan voor de bouw van meer woningen waar het Forum voor Stedelijke Vernieuwing mee kwam, maar benadrukken daarbij ook de noodzaak van ov-investeringen.

Huizenprijzen breken weer record en stijgen harder

Huizenprijzen breken weer record en stijgen harder

DEN HAAG - De huizenprijzen hebben in mei wederom een record gebroken. Ze gingen zelfs veel sneller omhoog dan in voorgaande maanden, toen de stijging ook al uitzonderlijk was. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Hierbij is telkens alleen gekeken naar de prijzen van bestaande koopwoningen en dus niet naar nieuwbouw.

Minister: Rijk moet met 20 miljard bijspringen voor woningbouw

Minister: Rijk moet met 20 miljard bijspringen voor woningbouw

DEN HAAG - De bouw van honderdduizenden woningen komt de komende jaren in het geding als het Rijk niet bijspringt met 20 miljard euro aan investeringen. Dat schrijft demissionair minister Kajsa Ollongren (Wonen) aan de Tweede Kamer. Ze zijn nodig om projecten te realiseren in veertien woningbouwlocaties, vooral binnen grote steden. Het gaat tot 2040 om zo'n 440.000 woningen.

 

Onze partners

  • Duco Ventilation & Sun Control
  • Dycore
  • Leviat
  • Derbigum duurzame dakbedekking
  • Van de Vin ramen en kozijnen
  • Faay Vianen
  • JORDAHL Benelux
Sluit deze advertentie