Archidat BouwNieuws - bouwnieuws - gevel-de-vakbeurs-voor-ontwerp-en-engineering-van-de-gebouwschil-
Javascript is uitgeschakeld

GEVEL: dé vakbeurs voor ontwerp en engineering van de gebouwschil

Geplaatst: 06-12-2017
GEVEL: dé vakbeurs voor ontwerp en engineering van de gebouwschil

ROTTERDAM - Tijdens de tweejaarlijkse vakbeurs GEVEL, dé vakbeurs over de gebouwschil, staan belangrijke doelstellingen voor de bouwbranche centraal: de verduurzaming van de gebouwenvoorraad, de vraag om meer woningen en de Rijksambitie om in 2050 een volledig circulaire economie te voeren.

Elke doelstelling heeft implicaties voor de gebouwschil: of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatie. Met een ambitieus aanbod van exposanten en een intensief lezingenprogramma biedt GEVEL 2018 alle gelegenheid om kennis en netwerk te vergroten en daarbij te inspireren tot nieuwe, maakbare ideeën voor gevel en dak.

Nederland bouwt, renoveert en transformeert. Wat de opgave ook is: het vernuft zit in de gebouwschil. Het valt of staat met een goed ontwerp, zorgvuldige detaillering, weloverwogen materiaalkeuze en een vakkundige uitvoering. De uitdaging is drieledig: opwaarderen van de bestaande woningen en gebouwen, verruimen van het aanbod en het toepassen van de principes van circulair en energieneutraal bouwen. Tegen deze achtergrond gaat GEVEL 2018 in op de volgende onderwerpen:

CREATE
Exposanten brengen materiaalinnovatie voor gevels en daken, slimme concepten en adaptieve systemen naar GEVEL waarmee het aanbod van circulair en energieneutraal bouwen wordt vergroot.

RENOVATE
Lezingen en praktijkvoorbeelden in de vorm van presentaties bieden inspiratie op het gebied van slimme renovatie van zowel woning- als utiliteitsbouw en onderhoud van de gebouwschil.

TRANSFORM
Met prefab balkons, groene gevels en daken, na-isolatiesystemen en oplossingen voor hoogwaardige kozijnvervanging laten exposanten voorbeelden zien om de gebouwschil te transformeren.

Op GEVEL zet je ferme stappen richting een circulaire bouwpraktijk. Zien we jou 23, 24 en 25 januari 2018 in Rotterdam Ahoy? Vraag vandaag nog gratis toegang voor GEVEL aan.

Overig Bouwnieuws

Ieren stappen uit Gamma en Karwei 18-07-2018
Blankenburgverbinding mag worden aangelegd 18-07-2018
Hogere prijzen kleuren cijfers AkzoNobel 18-07-2018
Amsterdamse aanpak woonfraude lijkt te werken 18-07-2018
Celstraffen voor verdachten zwendel Vestia 17-07-2018
Holland boven Amsterdam komt met bod versnelde woningbouw 17-07-2018
Amsterdam vraagt hulp VN om woningmarkt 17-07-2018
Grote Haagse fietsenstalling later klaar 16-07-2018
De Noord-Zuidlijn is klaar voor de start 16-07-2018
Overheid en bouwketen moeten voortouw nemen in circulair bouwen 13-07-2018
 

Hein de Kort

Onze partners

  • Marmerindustrie Heel
  • Tarkett
  • Techcomlight
  • BASF Nederland
  • Duco Ventilation & Sun Control
  • NVTB
  • De RuwBouw Groep
Sluit deze advertentie