Bouwnieuws - missie
Javascript is uitgeschakeld

Missie en visie

Missie
Bouwformatie wil alle partijen in het bouwproces faciliteren bij het optimaliseren van hun werkproces. Het delen van kennis staat hierbij centraal. Kennis in de bouw verschraalt. Nooit eerder was er zoveel uitstroom van mensen met verstand van bouwen als nu. Niet alleen de uitstroom door vergrijzing, maar ook de slechte economische situatie is hier debet aan. Samen met onze partners en leden zorgen wij ervoor dat kennis in de bouw wordt gebundeld en beschikbaar komt voor alle partijen in het bouwproces. Via onze multimediale bouwcommunity die bestaat uit onze Website, Nieuwsbrieven en Onderzoekspublicaties bieden wij deze informatie aan.

Visie
Tevreden en loyale medewerkers zijn de belangrijkste voorwaarden voor onze organisatie om succesvol te kunnen zijn. Als de werkomgeving prettig en stimulerend is, zijn de medewerkers in staat om optimale producten en services te leveren aan onze klanten. Wij kunnen immers alleen blijven bestaan als wij dingen anders en beter doen dan onze concurrenten. Door snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en technieken behouden wij onze voorsprong op de concurrentie. In deze hectische tijden zijn veranderingen een constante factor geworden. De invloed van nieuwe technologie op de processen in onze branche is enorm en zorgt er mede voor dat het hele speelveld wijzigt. Informatie is beter en sneller bereikbaar dan ooit te voren. Er is ook veel meer informatie beschikbaar dan vroeger. Voor onze klanten betekent dit dat er meer behoefte is aan structuur en er een grotere vraag ontstaat naar praktijkgerichte informatieoplossingen. Voor Bouwformatie betekent dit dat ons aanbod van online informatie sterk groeit en dat wij onze producten en bijbehorende dienstverlening constant daarop aanpassen.

Meten is weten
Om de juiste beslissingen te kunnen nemen is het belangrijker om in een vroeg stadium trends en ontwikkelingen te herkennen. Wij zijn steeds beter in staat om ontwikkelingen in de markt te signaleren en te kwantificeren. Deze waardevolle marktinformatie willen wij graag met u delen. Raadpleeg daarom regelmatig onze site en meld u aan op onze nieuwsbrieven. Of neem contact met ons op voor een op maat gesneden advies.

Max de Jong - Directeur/uitgever Bouwformatie

 
 
 
 

Onze partners

  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa by Hydro Building Systems
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
  • Roval Aluminium
Sluit deze advertentie